Печат на визитки в София – къде да открием високо качество и достъпни цени?

Ако сте от хората, които не обичат да дават излишни средства и винаги преценят добре своите разходи, то вие със сигурност търсите печат на визитки в София, който не е с високи цени, но все пак предлага добро качество.

Изработка на визитки

Вие търсите точно това? Значи четете правилната статия. Продължете надолу и ще разберете коя печатница в София предлага печат на визитки, който със сигурност ще ви удовлетвори.

И без да губя време ви казвам, че това е печатница „Дейта“, която е доказала своя професионализъм и е изградила добрата си репутация. За изработката на визитки в София, това със сигурност е най-доброто място за вас. При тях, отпечатването на визитки се извършва на офсетови печатни машини. Това предполага високо качество и точност на отпечатаните изображения, възможност за добавяне на специални цветове /от PANTONE скала, вкл. златен и сребърен бронз/, както и полагане на специални надпечатни лакови покрития – опции, които не предлага нито една дигитална машина.

Печатница „Дейта“ е в бранша от дълги години и последователно инвестира в полиграфическо оборудване, като днес разполага със собствена модерна производствена база, която гарантира високото качество на услугите. Един от основните им принципи е коректността към клиентите. Освен всичко, цените им са изключително достъпни, както можете да се уверите сами на сайтът им PechatnicaData.com.

Ако идеята ви допада, можете да отидете на място в печатницата, която се намира в Западен парк, в близост до метростанция „Вардар“. Можете да се свържете с тях и по телефон: 0884 641 857, както и имейл: datadata@mail.bg.

За печат на визитки в София изберете най-добрите – PechatnicaData.com.

You may also like...