Перфоратори BOSCH – помощници номер 1 за всеки един майстор!

Към арсенала на всеки един майстор, било то любител или професионалист, присъстват необходимите инструменти и машини, за да може той успешно и адекватно да извършва своята работа.

В интерес на истината, на пазара има огромно разнообразие от различни предложения, марки, цени и крайният потребител често остава объркан когато реши да закупи нов инструмент.

Ако сте решили например да закупите перфоратор, с който да извършвате различни ремонтни дейности у дома, за по-лесно и бързо, то трябва да знаете къде да потърсите такъв и разбира се, да изберете бранд. Например, перфораторите на BOSCH са с наистина високо качество, а хубавото е, че има както и по-нисък, така и по-висок клас. От там нататък, вие сами преценяте какъв ви е нужен и пристъпвате към закупуването му. Ако смятате да го използвате само у дома, то не е нужно да инвестирате огромна сума пари. Но ако ще работите с него, то е по-добре да заложите на по-високото качество.

А ако в момента се питате къде да намерим перфоратори BOSCH, ще ви кажа и това. Когато влезете в онлайн магазин или разглеждате каталог, то ще забележите, че класификацията им обикновено е в зависимост от тяхното тегло, като най-често произвежданите категории са 2, 3, 5, 7 и 11 kg, но има перфоратори с тегло и 16 kg. Тъй като корпусът на перфораторите и механизмът за предаване на движението от електродвигателя към свредлото обикновено са от алуминиево-магнезиеви сплави нарастването на теглото е главно поради увеличените размери от по-мощния електродвигател и вида на предавателния механизъм. Така с по-големите и тежки перфоратори се пробива по-бързо, но и по-лесно се натрупва умора при продължителна работа. Например, в онлайн магазин ProfiPlus.bg всички перфоратори са разделени в категории, съответно леки и тежки и от там можете да изберете подходящия за вас. Лесно можете и също да филтрирате продуктите, които виждате по какъвто критерий изберете.

перфоратор

Bosch не спира да нанася удари на пазара на любителските ръчни електрически инструменти, където е безспорният европейски лидер. Можем да обобщим, че вече именно перфораторът Bosch е идеалното решение за домашната работилница, защото еднакво добре се справя и с най-тежки задачи за пробиване на отвори в дърво и метали, покрива всички срещани в домашната практика потребности от пробиване на отвори в бетон и други твърди строителни материали, а когато се налага изкъртване на стара облицовка от плочки, изкопаване на канали в стените за електрическата инсталация или изкъртване на старата мазилка или подова замазка, и с тази задача се справя безпроблемно. Така че инвестирайки в някой от моделите на Bosch, ще останете изключително доволни. Натиснете тук, за да разгледате перфоратори BOSCH от ProfiPlus.

Можете да се посъветвате с професионалистите от ProfiPlus.bg, които ще ви помогнат да направите правилния избор. Те ще ви насочат към съответен продукт, който би бил най-подходящ за вас и ще ви обяснят повече за него. Можете да се свържете с екипа на магазина на телефон 02 974 46 07 или мобилен 0 888 444 031, както и на e-mail profiplus@mail.bg или facebook страница ProfiPlusLTD. Те ви очакват!

You may also like...