Апартаменти от строител – за какво да внимаваме?

На всички нас ни е ясно, че да закупим имот „на зелено“, преди да е построен изцяло, е много по-изгодно.

Но има и много рискове, които идват с това, защото проектът все още се строи и никога не можем да бъдем сигурни какво би могло да се случи в по-късен етап.

Предразсъдъците, които имаме относно тези имоти идват от там, че сме били свидетели не веднъж на измами ина това, хора да загубят големи суми пари, вложени в апартаменти, които никога не са получили или им се налага да ги довършат сами.

апартаменти от строител

За да нямаме излишни притеснения, то можем да се доверим изцяло на фирма, предлагаща апартаменти от строител, които са готови и завършени. Каквато е например BLD – инвестиционна компания с фокус изцяло върху изграждане и реализиране на жилищни сгради. Те са част от семейството на AG Capital – най-големият холдинг за недвижими имоти в България с 25 годишен опит, така че доверявайки им се за закупуване на апартаменти от строител, няма да сгрешите. Посетете техния сайт Bld.bg, за да разгледате проектите им, които ще ви удивят с модернистичен вид и удобства.

Закупуването на апартаменти от строител ще ви спести множество притеснения и напрежение. Ще се настаните в изцяло ново жилище, което ще бъде изградено в модернистичен стил и невероятна визия, като преди всичко ще бъде с много високо качество.

Можете да се свържете с BLD посредством формата за контакт в сайта им, за да направите запитване. Освен това можете да се обадите на тел.: 0 888 508 508, както и да пишете имейл на home@bld.bg.

You may also like...