Водоустойчива спирала за очи ArtDeco за вашият абитуриентски бал

Както всички знаем, за абитуриентската ни нощ се доверяваме на експерти и очакваме гримът ни да издържи цяла вечер.

Но за тези от нас, които нямат такава възможност и се налага сами да направят своя грим за дългочаканото събитие, или пък да се доверят на своя приятелка или близка, трябва да се досетят, че е задължително спиралата им за очи да бъде водоустойчива.

По простата причина, че е съвсем нормално да присъстват чувства, вълнения и емоции, които да развалят вашият перфектен грим. Ако се чудите за това на каква спирала за очи да се доверите, не си мислете, че е задължително тя да бъде много скъпа или на известна марка. Достатъчно е тя да ви носи ефекта, който желаете и очаквате от нея, както и да е направена с формула, която да издържа на взаимодействие с вода.

спирала за очи

Именно такава е спиралата за очи на немската марка ArtDeco, която е съставена с натурални съставки, които позволяват тя да бъде използвана и от дамите с чувствителни очи. Хубавото е, че продуктите им са на достъпни за всеки джоб цени, а качеството е наистина високо. Особено тяхното революционно откритие – спиралa за очи с формула 3 в 1 – за обем, дължина и извиване е хит на пазара. С нея, освен, че няма да имате дразнене и парене, защото ArtDeco произвеждат спиралите си с натурални съставки и всички техни продукти са дерматологично тествани, подходящи за по-чувствителни очи, но и миглите ви ще изглеждат съвършено. Разделени, подредени и обемни, именно това, което всяка една жена търси.

Доверете се на високото качество за вашата бална вечер. Изберете спирала за очи на немската марка ArtDeco и ще останете наистина доволни. Ако имате въпроси за техните продукти можете да се консултирате с екипа им на телефон 02/958 77 66, по имейл на shop@nardis.bg, както и разбира се в уебсайта Nardis.bg

You may also like...