Цена за литър на сок от арония

Гарантираме ви, че вниманието ви ще бъде приковано, ако посетите сайта на онлайн магазин за био плодове и зеленчуци

на страниците на Ferma-shayen.com. Ферма Шайен е се занимава със земеделие от доста време насам и продукцията й е лидер на българския пазар. Пресни, свежи и уникално вкусни продукти, които се предлагат на достъпни цени, защото за тях най-важното е да накарат своите клиенти да се усмихнат.

Ако посетите сайта на фермата и разгледате по-обстойно каталога на уеб магазина, то със сигурност ще попаднете в една много специална подкатегория „Сокове“, където може да научите за всички ползи от консумацията на сок от арония всеки ден. Това е плод, който е богат на изключително много витамини в себе си и е най-големият природен източник на антиоксиданти. Също така има високо съдържание на йод, калий и магнезий, които в комбинация с витамините A, B, C, E, P, стимулира регенерирането на мускулната и костната тъкан, кръвообразуването и обмяната на веществата в тялото.

Сок от арония от ферма Шайен

Напитката, приготвена от ферма Шайен, не е с никакви добавки – без консерванти, захар, оцветители и не е разреждана с вода за тяхна изгода. Това е изцяло концентриран 100% сок от арония, направен от студено пресовани плодове. Приятният сладникав вкус се дължи на естествения подсладител – сорбитол и фруктозата, които се съдържат в растението.

Цената за литър сок от арония е 7,50 лева, но той се продава във вакумирана опаковка от два литра за 15 лева. Това количество ще ви стигне за доста време, защото опаковката позволява сокът да се пие до 5 месеца, ако се съхранява в хладилник. За повече информация за всички лечебни свойства на аронията прочетете тук Ferma-shayen.com. Може да поръчате продукти от ферма Шайен онлайн от сайта или с обаждане на мобилен номер 0894663102.

You may also like...