Вендинг машина под наем – как можете да печелите от нея?

Знаете ли, че 57% от кафето се пие на закуска, 34% – без връзка с хранене и 13% – след обяд и вечеря. Това означава, че повече от половината му ежедневни консуматори го предпочитат сутрин на закуска.

Та замислете се.. как би изглеждала една хубава обилна закуска без консумацията на кафе? Никак.

За съжаление семейното събиране на закуска особено през работната седмица е мираж. Всеки сутрин бърза за някъде било то работа, университет, училище или други уговорени срещи. В такъв случай е почти невъзможно да ни остане време да се насладим на вкуса на кафето у дома. Вендинг машина под наем на http://www.sivendingspot.com/blog/posts/nad-250-vending-mashini-v-cyala-blgariya – как можете да печелите от нея?

Вендинг машина под наем - как можете да печелите от нея?

Най-често прибягваме до консумацията на кафе напитки и хранителни продукти от вендинг машини, защото става бързо, лесно и е на достъпна цена. Именно заради толкова честата им употреба всеки ден, машините на фирмата Si Vending Spot обслужват над 1 милион клиенти годишно в офиси, малки и големи предприятия и различни учебни заведения в цялата страна.

Ако сте собственик или имате фирма, която използва дадена публична сграда, то Вие също ще имате облаги от тях. Si Vending Spot не продава вендинг машините си, а ги дава под наем. Тоест сключва договор с Вас, който гласи, че компанията ще Ви плаща наем, за да сложи конкретната вендинг машина под наем. Предварително клиентелата се проучва, както и района, за да има пълно удовлетворение от всички страни. Дизайнът на вендинг машините може да бъде направен изцяло по Вашите изисквания, което го прави уникален. Екип от обучени специалисти предлага цялостна поддръжка и обслужване. Те са в готовност да разрешат и да отстранят всякакви технически проблеми само от едно обаждане от Ваша страна. Стремят се да правят щастливи всеки ден както Вас, така и консуматорите на различните продукти с категоричен вкус, качество и ниски цени.

Може да разберете повече за всички видове вендинг машини под наем на техния уеб сайт http://www.sivendingspot.com/http://www.sivendingspot.com/.

You may also like...