Поръчка на брошури и каталози в печатница

Ако ви предстои да поръчате брошури и каталози за вашата фирма, то най-вероятно сте в търсене на подходящата печатница за целта.

Добре е обаче, преди да се спрете на коя да е, да проучите и да попитате колеги и познати за съвет, за да ви препоръчат вече изпитано място.

Важно е преди да отидете в избраната печатница да сте създали и професионалния графичен дизайн на вашите брошури и каталози от pechatnicadata.com Добре е да сте определили формата и цветността, изборът на материал и броят на страниците. От това какъв е бизнеса ви, зависят и използваните цветове, шрифтове и снимки в брошурите.
Например, ако сте в ресторантьорския или строителния бизнес е добре цветовата гама да бъде по-умерена, с по-неутрални пастелни тонове за вашите брошури и каталози. Но ако мислите графичен дизайн за браншове като спорт, туризъм, хотели и мода, е добре брошури и каталози да се изработят с по-ярки и наситени цветове.

Поръчка на брошури и каталози в печатница

Ако не се страхувате да експериментирате откъм форма, цвят и дизайн, трябва да потърсите печатница, която е готова да изпълни поръчката ви по ваш модел и виждания. Това е много важно да се отбележи, понеже има печатници, които предпочитат да работят по лични модели от техни каталози. Но вашите брошури и трябва да бъдат иновативни и различни, затова имате нужда от модерна печатница.

PechatnicaData.com ви предлага точно това. Най-високо качество услуги на много достъпни цени, при това ви дава възможността сами да измислите дизайна, а те просто ще създадат идеята ви в реалност.Те предлагат широка гама от формати, хартии, скрепване и допълнителни ефекти на корицата и тялото на вашите брошури и каталози.За да изглеждат ефектно и уникално вашите рекламни брошури и каталози, към довършителните операции предлагат лакиране с надпечатен или UV-лак, частичен лак, ламиниране, топъл печат, преге.

Всичко това на достъпни цени. Затова не чакайте.Възползвайте се от услугите им: Поръчка на брошури и каталози в печатница. Можете да се свържете с тях на тел.:0884 641 857 или посетете сайта им PechatnicaData.com.

You may also like...