Къде се крие подводницата в часовниците vostok?

Любителите на разнообразните механизми за измерване на времето, може би са запознати с повечето известни по цял свят марки, но дали са наясно с някои любопитни подробности, около някои от тях?

Такива са часовниците vostok на timer.bg, които са характерни със своята здравина и едновременно с това очарование, във вид на начина, по който пазят своята история. Часовниците Vostok-Europe се появяват през 2003 г., след сливането на литовка компания и заводът Восток. Още с първите си творения в производството на часовници те постигат голям успех, като популярността им нараства до 30 страни и то в рамките на няколко години. Специалните колекции са в лимитирани серии и са кръстени с имена на руски постижения и събития, свързани с науката и технологиите от миналото. Така, колекцията Almaz, е кръстена на името на руската космическата станция, която е била част от секретна програма в началото на 60- те. Къде се крие подводницата в часовниците vostok? В колекцията Anchar, която представя серия водолазни часовници, на задния капак на които е изобразена руската подводница K-162. Представени по уникален начин, този тип часовници носят удоволствие още при получаването им, като пристигат в очарователна кутийка, във вид на монтьорска чантичка, с отвертка към нея и два вида каишки – кожена и силиконова. Тези модели се задвижват от японски механизми, които са автоматични или кварцови хронографи, а корпусът може да е от неръждаема стомана, а в по-новите модели от титан.
Къде се крие подводницата в часовниците vostok?
Стъклото на този тип часовници vostok е от минерал кристал, което е най-разпространеното здраво стъкло, устойчиво на надраскване, а водоустойчивостта е достатъчно добра, за да позволява свободно плуване и гмуркане. Самият вид на моделите, наподобява част от подводница, а допълнителните функции за удоволствие за ползване. Друг модел на vostok е посветен на руската ракета „Енергия“, изработена с цел изстрелване на тежки товари в околоземната орбита, както и за совалката „Буран“. Но не само технологични постижения намират вдъхновение и почитание в изработените часовници vostok, например най-новата дамска колекция е Undine, която е посветена на митологичните същества или ундините, които биват наричани също нимфи и русалки. И тук водоустойчивостта е значителна, както се подразбира и от вдъхновението за самата колекция, а с всеки модел се предлагат три каишки.

В каталога на timer.bg все още могат да се намерят дамските модели с хронограф, задвижван от кварцов механизъм на Seiko и с два аналогови показатели – минутен брояч и часов индикатор. Изработката на корпуса е от неръждаема стомана, чиито диаметър е 39 мм, а дебелината – 13.5 мм. Ето как изискания стил и символика могат да послужат за вдъхновение и в производството на качествени часовници. Не е изненадващ и успехът на vostok за толкова кратко време, имайки предвид прецизността, с която са изработени произведенията им, както и материалите, които са вложени в тях. В каталога можете да изберете според харесаните параметри или според вдъхновението си от съответните колекции. Начините за селектиране на харесаните модели са удобни, за да не се загубите в морето от предложения, което е достатъчно дълбоко. Вижте повече за самите часовници vostok и вариантите за получаване по ефективен начин, както и на достъпни цени в timer.bg. Можете да узнаете колко е часът, независимо то това дали сте на сушата или във водата. Изберете сами.

You may also like...