Какви перголи да изберете за дома?

Монтажът на перголи представлява чудесно допълнение към всеки дом.

Обикновено подвижните перголи, т.е тези с отваряем покрив и в различни вариации може най-често да срещнете из заведенията и ресторантите, където с тях се обособяват зони за пушачи или просто се преграждат отделни части от заведението. Не е рядкост и монтажа на перголи с алуминиеви ламели в градините и дворните пространства. С тях най-често се покриват веранди или се правят летни градини.

А ето и защо перголите с отваряем покрив и алуминиеви ламели са изключително подходящи за монтаж в дома.
Преди всичко този вид пергола разполага с възможно най-много функции, от които можете да се възползвате. Те имитират принципа на работа на ролетните щори, което ви дава не само свобода на избора, но и перфектна защита, В рагърнато и събрано състояние перголите от този вид имат хидроизолация и такава против вятър. Нека да не забравяме и характерната конструкция за фирмата разпространител – tenti.info на този вид тип навес, която осигурява възможност за монтажа на странично остъкление. То може да бъде всякакъв вид подвижни стъклени системи, с помощта на които да превърнете откритото пространство в закрито и обратното. Но това не е всичко, което могат да ви предоставят като възможност перголите с алуминиеви ламели.

Какви перголи да изберете за дома?

Те притежават:

– Изцяло подвижна покривна система, изработена от изолационни алуминиеви ламели с регулируемо движение и постепенно завъртане от 0°(затворена позиция) до 75°(отворена позиция);
– Имат вградена отводнителна система и гумени уплътнения за вода и вятър;
– Характеризират се с това, че гладкостта на основните носещи профили предотвратява образуването на прах и мръсотия;
– Нямат наклон;
– Издържат на натоварване на сняг до 200-250кг./кв.м и много други.

Предимство също така бива и тяхната опция за отваряне на покрива, т.е всички перголи с алуминиеви ламели могат да се събират в някой от двата си края, като позволяват на покрива от закрит да се превърне в открит.
С един клик на сайта производител и разпространител – tenti.info ще се запознаете по-подробно с всички характеристики на този перголите с PVC ламели, както и с техен нагледен снимков материал. Не пропускайте да ги посетите. Те ви очакват.

You may also like...