Кой предлага spirulina в свеж вид?

В света на бързите скорости и многобройните задачи, в който живеем, често не ни остава време да помислим за подробностите, свързани с това как живеем, с какво се храним и т.н.

Дори и да сме наясно за това колко неподходящи са много от продуктите, които консумираме и ако такива ни дават възможността да спестим време за момента, то колкото по-често прибягваме до тях, толкова вероятността да понижим тонуса и жизнените функции на организма си е по-голяма. Така се оказва, не само че в крайна сметка нищо не сме спестили, о и че си даваме парите за вредни храни. Какво да правим? Остава да преосмислим начина си на хранене или да увеличим спорта, като не е никак зле от врем на време да си правим пречистващи диети. Ако се интересувате от супер храните, които снабдяват организма с редица полезни вещества, то вероятно сте чували и за spirulina в spirulina.bg Небезизвестното водорасло, което набира популярност и у нас в последните години, е една от полезните добавки, към която можем да се ориентираме по редица причини.
Кой предлага spirulina в свеж вид?
Като антиоксидант и имуностимулатор, витализатор и спирулина е много търсен ни ценен продукт и целия свят. Чудесен заместител на месото и много млечни продукти, поради високото съдържание на растителни протеини, минерали и незаменимите аминокиселини, микроскопичното водорасло носи много полезни и най-вече лесно усвоими вещества на организма. Съществуват ли био ферми за spirulina у нас? За радост да и от spirulina.bg може да се поръча спирулина, която пристига до няколко дни. Поради своя свеж и необработен вид, водораслото, произведено у нас е в своя пълен състав на ценни вещества.

Как се употребява spirulina? Добре е да се добавя към студени ястия и напитки, като смутита, фрешове или салата и други, като единственото условие е да не се подлага на термична обработка, за да не загуби от качествата си. Използва се за подобряване на имунитета и на кръвната картина, както и в борбата с вредните тежки метали в организма. Освен това, обновявайки клетките тя активизира и дава енергия, поради което се цени и за борбата със стреса и хроничната умора, както и с много депресивни състояния. Подробности по това как се произвежда и за какво още е полезна вижте в spirulina.bg и изберете сами своето най-добро меню за всеки ден.

You may also like...