Кой старчески дом предоставя грижи за болни с Алцхаймер?

Когато говорим за възрастни хора и грижите, които те изискват – понякога не всичко е толкова просто, колкото изглежда.

Много от старите хора у нас страдат, както от физически заболявания, така и от ментални такива, каквато е болестта Алцхаймер например. Именно за това от какво се нуждаят тези хора, губещи паметта си все повече и повече всеки следващ ден ще си поговорим в следващите няколко изречения от днешната ни публикация. Обикновено в повечето семейства има поне по един възрастен човек, който страда от деменция или Алцхаймер. До един момент близките и роднините успяват да се справят със ситуацията, като правят най-доброто откъм подсигуряването на подходящи условия и обгрижване. С натрупването на времето обаче – състоянието на болния човек би могло да се влоши, а това да затрудни не само комуникацията, но и грижите за него. Именно в такива периоди може да се нуждаете от помощ или по-специални грижи за вашия роднина, каквито предлагат от старчески дом abendrot.bg.

В случай, че сте се чудили има ли старчески дом, у нас, който да приема хора, страдащи от Алцхаймер, деменция и т.н – вече знаете, че на abendrot уеб адреса можете да го откриете без проблем. В този дом за стари хора предлагат 24 часа наблюдение на живущите там, както от общ персонал, така и от медицински екип. Стандартните услуги, които ежедневно се извършват в грижа за възрастните хора в дома, биват съответно поддържането на лична хигиена и такава на стаите, изготвянето на храна, съобразена с нуждите на всеки, осигуряването на всичко необходимо за предвижване, развлечения в група или индивидуално чрез занимателни игри и събития и др.

Кой старчески дом предоставя грижи за болни с Алцхаймер?

В случай, че се интересувате по-подробно от това, което се предлага в този дом за възрастни хора – може да посетите сайта им на abendrot.bg. Там ви очакват снимки и информация за всичко, което би могло да бъде важно за старческия дом. Той се намира на 30 километра от София, в полите на Стара планина, което го превръща в особено подходящо място и за хора, имащи белодробни заболявания или дихателни проблеми. Не пропускайте да научите повече още сега, те ви очакват.

You may also like...