Шнорхелинг за малки и големи – как, кога, защо?

Обичате ли морето? Ако отговорът ви е „Да“ и летните ваканции прекарвате край морския бряг – то днешната ни публикация е точно за вас.

В следващите изречения предстои да ви запознаем с това как лесно може да организирате шнорхелинг SkyVision за вас, вашето семейство и приятели. Това вълнуващо преживяване ще превърне почивката ви в приключение, без усилия, но за целта ще се нуждаете от малко онлайн сърфиране.

Както е известно, летните почивки са дългоочаквани, а от SkyVision.bg сайта ви предлагат да ги направите дори още по-вълнуващи като към тях прибавите и преоткриване на морския свят. Това може да сторите оборудвани само със шнорхел, плавници и маска, но преди всичко със закупуването на ваучер за шнорхелинг от СкайВижън.

Ваучерът ви позволява да се гмурнете под вода с професионален и опитен инструктор с възможност за видеозаснемане. Времетраенето на цялото приключение е 30 минути. Преди това задължително ще преминете през инструктаж и избор на подходяща за вас и вашата възраст екипировка.

Любопитна подробност е, независимо дали закупувате ваучер за шнорхелинг SkyVision за вас, или за подарък, че можете да го използвате, когато пожелаете. Накратко – не е необходимо веднага след закупуването да се впуснете в приключението. Ваучерите обикновено са валидни до края на сезона за съответната дейност, а за шнорхелинга това е 31 август.

Шнорхелинг за малки и големи - как, кога, защо?

Споменахме още в заглавието, че организираният шнорхелинг SkyVision е подходящ както за малки, така и за големи. В тази връзка минималната допустима възраст на участниците е 10 години. В случай, че някой от участниците е непълнолетен се изисква задължително присъствието на родител и писмено съгласие от родителско лице.

Шнорхелингът би могъл да бъде началото на нова страст, която да откриете вие или вашето дете, а също и прекрасно допълнение към лятната ви почивка, което несъмнено ще остави трайна следа в съзнанието ви. Не пропускайте да се възползвате, защото морският свят крие толкова много тайни и спиращи дъха гледки, очакващи вас да ги откриете! Потопете се в кристалните води на Черно море със SkyVision шнорхелинг, още сега чрез SkyVision.bg!

You may also like...