Плъзгащи врати – къде да ги открием?

Плъзгащите врати са любими на малки и на големи открай време.

Първите сведения за тях датират от 4 век пр. Хр. в Китай, но така или иначе никой не може да каже коя точно е родината им. По презумпция се смята, че това е Япония. Днес обаче плъзгащи врати можем да открием из цял свят, включително и у нас.
В днешната ни публикация ще се спрем малко по-подробно на тях, за да ви запознаем с това къде можете да ги откриете и да се възползвате от услугата монтаж на плъзгащи врати в дома ви.

Предимствата на плъзгащите врати са редица, но да започнем от най-явните такива. На всички ви със сигурност е познато как стандартните врати, които се отварят отляво или отдясно, понякога пречат, закачате си дрехи на бравите в бързината, може да се ударите в тях неволно или просто да ви отнемат много от пространство в стаята, когато са разтворени. В този ред на мисли, да се доверите на монтирането на плъзгащи врати Doordecor може да се окаже чудесен избор не само за дома ви, но и за вас самите.
Плъзгащи врати - къде да ги открием?
В Doordecor ще откриете плъзгащи врати, които може да бъдат изработени по поръчка. По този начин вие сами си избирате дизайна и съответния цвят. Получавате също и качествен монтаж от страна на професионалистите във фирма Doordecor.

Посещавайки шоурума, макар и виртуално на адрес Doordecor.bg, ще се убедите в това какво разнообразие ви предлагат откъм плъзгащи врати. Например, най-често поръчваните такива от клиентите биват единичните плъзгащи врати. Те са чудесни за спестяване на място в дома и за елегантно отваряне и затваряне, създавайки изчистен и стилен вход към другите помещения в жилището. Доор Декор използват касетите за врати на чешкият производител JAP, който гарантира до 300 000 цикъла на отваряне и затваряне. Накратко получавате над 60 години живот на вашата плъзгаща врата.
Останалите модели плъзгащи врати биват двойните и унибокс моделите, като последните са най-подходящи за монтиране на две съседни стаи в дома ви. Ако искате да разберете повече за тях, цената, моделите и за начина им на функциониране, посетете Doordecor още сега!

You may also like...