Къде се предлагат качествени калъфи за iphone 5?

Ако се интересувате от това как да предпазите любимия си телефон от напукване или счупване, но с нещо по-специално, то можете да четете нататък.

Къде се предлагат качествени калъфи за iphone 5 на https://gabri-design.com/iphone-cases? В gabri-design.com, можете да намерите изключително интересни и иновативно изработени дървени калъфи, които са и красиви и функционални. Имайки предвид, е дървото е добър и здрав материал, а когато става дума за висококачествени материали от Германия, можете4 да разчитате на надеждна протекция. Освен това, за естетическата страна на артикулите, можете да съдите и сами, като разгледате каталога. Става дума за прецизна изработка, с помощта на съвременна технология, която позволява фино проследяване на формите на всеки модел.
Къде се предлагат качествени калъфи за iphone 5
Так, според избрания от вас модел, можете да разчитате на плътно пасване на апарата към калъфа. Дървен калъф за iphone 5, можете да намерите и от една и от две части. В зависимост от това кое е най-удобният за вас вариант можете да изберете една цяла част, или две отделни лесно сглобяващи се части. Вътрешната страна на калъфите е облицована с велур, който дава допълнителна изисканост и мекота и спомага за повече плътност. Това дава още една защита за апарата. Отвън, калъфите са с покритие от еко лак, което предпазва от напукване и износване на цвета.

Можете да изберете и да подарите един такъв калъф за iphone 5 на някой ваш близък. Ако решите да направите подобен жест, бихте могли и да го украсите с текст по ваш избор. Това може да бъде лого или мото, което да бъде гравирано в самия калъф. Ако търсените от вас модели са за iphone 7, о можете да изберете и един от неповторимите арт варианти. Това са ръчно рисувани калъфи и както сами можете да видите, се предлагат в единични бройки. Красивите съчетания на природните форми с цветовете и изкусната четка на художника, дават допълнително естетическо удоволствие. Разгледайте и изберете сами.

You may also like...