Какви са ползите от провеждането на обучения по збут?

В началото на всяка година, на работните места, задължително се провежда инструктаж за безопасни условия на труд. Преминавате ли обаче през обучение?

В днешната ни публикация ще ви запознаем по-подробно с това какво представляват обученията по збут и защо са полезни за всички, работещи в дадена сфера?

Знаете ли, че 90% от инцидентите на работното място се случват, заради невнимание и невъзможност за отреагиране навреме? От збутобучения.com предлагат ежегодни обучения на хора, работещи на открито, в ограничени пространства, с тежести и пр. По закон – освен изчитането на инструктаж, всички служители в дадено предприятие трябва да преминат обучение по збут (Здравословни и безопасни условия на труд).

А ето и какви са ползите да участвате в организираните от тях обучения по збут.
Ще започнем с полезността на нагледните демонстрации, които специалистите от фирмата ЗБУТ Обучения провеждат при всяко свое обучение пред присъстващите. Както сте се убедили от практиката, а и от живота – по-добър урок от този, който е показан, а не само казан – няма. В този ред на мисли освен стандартните семинарни занятия, под формата на лекции, които се извършват от опитни лектори, на европейско ниво – всички работници и служители ще получат практически съвети и демонстрации. Всяко едно от обученията по збут може да се извърши на място в предприятието, от което са наети збутобучения.com или на терен на фирмата обучаващ. За желаещите да преминат през индивидуална форма на обучения по збут – повече подробности ще открият на уеб сайта им.
Какви са ползите от провеждането на обучения по збут?
Втората полза, която не е никак за подценяване – освен знанията и опита, който трупат по време на всяко едно от обученията по збут – служителите разбират колко е важно да ценят здравето и живота си, защото те стоят преди всичко.
Не пропускайте да получите повече информация за провеждането на обучения по збут от ЗБУТ Обучения – фирма, която мисли за вас.

You may also like...