Омекотяване на косъма с рициново масло за коса

Имате суха и изтощена коса, която не знаете с какво да третирате, защото нищо не помага? Е, изглежда днешната ни публикация е точно за вас.

Невинаги е необходимо да сте третирали косата си с преса или по някакъв друг начин, за да достигне косъма до крайна степен на изтощаване. Понякога слънцето, климатичните условия или студа влияят неблагоприятно без дори да съзнавате това. От друга страна, има много жени, които са родени с твърда и суха коса, а това допълнително усложнява ситуацията с намирането на подходящи продукти за измиване и омекотяване на косата.

За щастие, природата си знае работата и от десетилетия целебните свойства на рициновото масло дават резултат в борбата със сухата и твърда коса. Достатъчни са само няколко капки, които да разнесете по дължината на косъма, за да подейства извлека от етиопското растение Рицин. Рициново масло за коса се е използвало и много преди вашите баби и прабаби да узнаят за хидратиращите му свойства. Освен за външна употреба, то е идеално и за перорална такава – но в умерени количества, за да не покаже неблагоприятните си странични ефекти. По отношение на маските за коса с него – няма ограничения. Можете да го смесвате с каквито продукти и етерични масла намерите за добре. Най-важното обаче е да бъдете постоянни.
Омекотяване на косъма с рициново масло за коса
Рициновото масло за коса от biofetish.com е предпочитано от много жени, тъй като се продава в по-голямо количество – 100 мл. на наистина достъпна цена. От друга страна, след като сте решили да се възползвате от хидратиращите му свойства за подхранване на косата си – ще ви трябва по-голямо количество от стандартното, което се предлага в аптеките. Благодарение на редовната употреба на това природно чудо – ще се сдобиете с по-гъста, здрава и бляскава коса, отколкото всички козметични продукти, създадени по изкуствен път, могат да ви осигурят. Не пропускайте да се погрижите за красотата си.

You may also like...