Къде да намерим качествен газов инжекцион?

Тунингът на автомобила се изразява както във външни подобрения, така и в модификации по превозното средство, които му осигуряват по-добро представяне на пътя. Много важно условие е колата да използва целия си потенциал, като това не коства много разходи на собственика й. Най-разумната инвестиция на пазара в момента е закупуването и монтажът на газов инжекцион чрез sofgas.

Несъмнено бъдещето на транспорта са електрическите автомобили, но докато станат достъпни за масовия потребител, най-добрто решение за повишаване автомобилните показателите за екологичност и икономичност си остава газовата уредба и в частност газовият инжекцион.

Газовият инжекцион представлява трето поколение АГУ с микропроцесорна система, разработена за приложимост към съвременните двигатели с последователно многоточково впръскване на горивото. Така се гарантира прецизната, надеждна работа на двигателя с недостижими до този момент стойности на икономичност и мощност и максимално удоволствие от шофирането на газ. Автомобили с турбо и механичен компресор се конвертират отлично с газови инжекциони, както и превозни средства с мощност над 300 конски сили.
Къде да намерим качествен газов инжекцион?
На пазара у нас най-добре представената фирма в предлагането и монтажа на газови инжекционни системи и конвенционални АГУ е sofgas. Като официален представител на Lovato Gas компанията осигурява на клиентите си модерни газови системи, произведени в съответствие с всички изисквания на европейската търговска рамка за качество и екологичност.

Крайната цена не е утежнена от допълнителни логистични разходи и позволява на клиента да направи най-изгодния избор. Други изключително добре представени марки, с които работи са Bardolini, Car Gas Vega BRC,OMVL, Zanardi, Romano и др.

За един инжекцион може да се каже, че е качествен трябва да покрива изискванията на съвременните двигатели по параметрите за мощност и да е приложим към спецификата в разпределението на горивото.
Широката продуктова гама отговаря на нуждите на всеки клиент независимо от модела и възрастта на автомобила. На официалния сайт на фирмата можете да получите детайлна информация относно историята на развитие и представяне на фирмите производители, както и да се запознаете с техническите спецификации на газовия инжекцион и конвенционалните АГУ. Важно за газовия инжекцион е да се монтира професионално, за да може да работи безопасно и безпроблемно.

От sofgas инвестират регулярно в развитие на човешките ресурси чрез периодични обучения и професионални практики. Така фирмата е готова да отговори на нуждите дори на най-взискателните клиенти в пълния спектър модели и поколения автомобили.

You may also like...