Как да разберем, че е време за почистване на дизелови дюзи?

Ако и вие разполагате с дизелов автомобил с инжектор, може би знаете какво удоволствие е да можете да се похвалите с нисък разход на гориво и с всички предимства, с които се характеризират този тип двигатели.

За целта, обаче е добре да знаете къде можете да получите специализирани услуги за почистване и ремонт на именно тези фини части. В София дизел център ще намерите почистване на дизелови дюзи от sofia-diesel-center.com, което се извършва през ултразвукова вана, като след това те преминават през стенд за проверка, за да може да се изготви протокол за състоянието на инжектора. Както за човешкото тяло, така и за автомобила се отнася пряката зависимост между добра поддръжка и качествена работа за по-дълго време.
Как да разберем, че е време за почистване на дизелови дюзи?
Така, както ако занемарим храненето си и начина си на живот, могат да започнат да се появяват болежки и умора, така и ако оставим автомобила си без профилактика и не обръщаме внимание на сигналите, които ни дава, можем да се попаднем в редица проблематични ситуации. Как да разберем, че е време за почистване на дизелови дюзи? Ако автомобилът ви започне да се държи необичайно, като например да тресе при ниски обороти или започне да прекъсва при ускорение, това може да ни накара да се замислим сериозно и да се ориентираме към съответния сервиз. Освен това, за замърсяване на дюзите може да говори и трудното палене на автомобила, както и намалената мощност.

Освен всичко това, но последствията са свързани и с повишаване на разхода на гориво, както увеличаване на нивата на вредни емисии в околната среда. Осезаема промяна на всичко това можем да наблюдаваме веднага след извършване на процедурата по почистване на дизелови дюзи. След като видим състоянието на инжектора, можем да разберем има ли нужда от ремонтиране или подмяна и ако това е така имаме избор, при това на добри цени. Вижте повече за услугите и възможностите, които се предлагат в sofia-diesel-center.com и изберете сами.

You may also like...