Магазин за изненадващи подаръци

Мислите ли, че можете да подарите нощна лампа на мъж?

Разбира се, стига да избирате от правилния магазин за подаръци. Те са се погрижили да осигурят както необходимото разнообразие подаръци за дамите, така и за господата.
Нощна лампа във формата на лъв в клетка би бил стилен и красив подарък за мъж. Но предложенията изобщо не се изчерпват до тук.Ето и частичен списък от изискани и красиви предмети, които можете да купите от сайта за себе си или за подарък и няколко предложения с какво да ги съчетаете:

– Глобус барът е чудесно допълнение, както към по-модерен , така и към по-старинен стил кабинет. Ако на тавана държите някои стар и прашлясал куфар, можете да го изчистите, лакирате и поставите в близост до глобус бара, където да държите чаши за алкохол.
– Иконите са подходящ семеен подарък или за имен ден с пожеланието светеца на бди над името и човека, който го носи.
– Сервизите, особено тези с арт мотиви и акценти от картини са подарък, който прави впечатление и говори за вкус към изкуството и красивото. Сервиз за чай се комбинира чудесно с поднос за леки закуски.
– Това не е съвсем каквото изглежда. Този тип подаръци винаги са сензационни и оригинални.Можете да заложите на сувенир автомобил, който всъщност е флашка или на декоративен плод, който се ползва за купа или захарница.
– порцелановите чаши са за пиене на кафе или чай, но не и ако са саксии. Заповядайте в страната на чудесата.
– интересен сувенир са фигурките на три маймуни, закрили последователно ушите, устата и очите си с ръце. Можете да го комбинирате в подрък със забавния криминален роман „Пътеводител на добрия крадец за Амстердам“ от Крис Юън, където точно тези маймунки са „главни герои“.
– музикална статуетка „Моцарт“ или статуетка-кутия „Атлас“ са само част от интересните предложения
– можете да не чакате да спечелите от тотото, а да си купите златни банкноти и кюлчета с магнит. Не е сигурно дали привличат пари, но нищо не пречи да опитате.

И още много забавни, стилни и красиви предложения за подаръци. Посетете сайта и се забавлявайте, докато избирате най-оригиналните и модерни подаръци за вашите близки!

You may also like...