Широка гама строителен шперплат

Шперплатът е най-разпространеният в производството на мебели и строителството многослоен фурнир. От Балкантрейд, които вече години наред градят името си в областта на строителния бизнес, залагат на висококачествени материали от европейски и родни производители, едни от най- утвърдените имена в бранша на строителството.

Широката гама продукти включва строителен шперплат и обикновен шперплат, естествен фурнир, МДФ и ПДЧ плоскости, както и специализиран шперплат за строителни цели. Полезното при всички артикули, които предлагат от Балкантрейд е вискокият клас, което пести време и нерви на клиентите. Като значително предимство може да се определи възможността едни и същи плоскости шперплат да се използват многократно, според начините на декофриране, рязане на плоскостите и използване на декофражно масло.

Хидрофобният шперплат е със сърцевина топола или бреза, като е изключително многослоен и произведен по висока технология, която гарантира неговата якост и защита от разлепване при експлоатация. Кантовете на всяка плоскост са обработени с водоустойчива акрилна боя за по-голяма степен на водоустойчивост.
Широка гама строителен шперплат
Със сигурност на всеки се е случвало да си купи мебел от ПДЧ или МДФ и да остане много разочарован, когато се счупи без време. Това се дължи освен на начина на изработка до голяма степен и на качеството на използваните материали. Понеже експертите от Балкантрейд са изключително наясно с това избират най-добрите партньори и предоставят на клиентите си все повече и по- качествени артикули за работа.

При материалите за мебелна производство можете да избирате от възможно най-голямата гама естествен фурнир и обикновен шперплат. Само част от дървесината: бук, дъб, орех, череша и много други. Независимо за нуждите на какъв проект, винаги можете да заложите на Балкантрейд, защото мисията на фирмата е оптимизиране задоволяването нуждите на клиентите си и поглед към бъдещето!

You may also like...