Планинският велосипед – двойно удоволствие

Ако обичате природата и търсите лесен и евтин начин да спортувате – отговорът са само две думи: планински велосипед от магазинвелосипеди.com. Изборът на планински велосипед става повече от лесен, когато заложите на професионален спортен магазин. Например, най-големият онлайн магазин за велосипеди магазинвелосипеди предлага огромен избор от всякакви категории и марки велосипеди, както и всичко необходимо за колоездачна екипировка и спорт. от онлай магазина може да разчитате на промоционални цени , приятелско отношение и бърза доставка.
Когато си избирате от планински велосипеди, трябва да знаете, че качествения планиски велосипед притежава следните технически характеристи:
1. Изчистен спортен дизайн
2. По-широки и ограйфени гуми от граския велосипед, за да осигурява по- добро сцепление с трудни и неравни терени
3. 18-степенна система за скорост, която да позволява бърза и адекватна смяна на скоростта, когато се налага.
4. Аеро-динамична седалка и двустепенни капли.
5. Подсилена конструкция на велосипеда, метална рама
6. Силна спирачка
7. И накрая, модел, който най-много ви харесва. А в онлайн магазин магазинвелосипеди има толкова голямо разнообразие, че няма начин да не си харесате някой модел.

Планинският велосипед - двойно удоволствие

Какви дестинации можете да избирате с планинския си велосипед? Можете с него да отидете , където си пожелаете. Налично е новото приложение Strava, което позволява да получите информация за планински пътеки и вело-пътеки, където ви хрумне. Приложението позволява да се приобщите към така наречения социален фитнес и да споделяте преживявания и постижения с други велопочитетели. Можете да проследявате маршрутите си, да видите какаво разстояние сте изминали и да участвате в класации.
В Бълагария започна и инициатива за популяризирането на колоезденето „Аз карам колело, последвай ме!“. За да вземете участие просто трябва да се снимате с велосипеда си и да отправите послание към всички, които не са или рядко се качват на велосипед.
Планинският велосипед е двойно удоволствие. С него съчетавате удоволствието и емоцията от карането на велосипед и зареждащата и отпускаща разходка сред природата.
Можете да карате планинския велосипед и в градски условия, но той ще бъде една идея по-бавен от градския, но пък защо не. Обаче не забравяйте, че той е пригоден за каране по хълмове, спускания, изкачвания, неравни и пресечени терени.
За по агресивния стил каране тип „остави я тая спирачка да си почине малко“ често планинските велосипеди разполагат със задно окачване, дискови спирачки и специално подсилена рамка, за да може да издържи и на най-екстремните натоварвания, позволявайки ви спокойно да изследвате границите на собствените си възможности. Планинският велосипед е пригоден за хора, които обичат природата и практично искат да го съчетаят със спортуването.

You may also like...