Кога да купим първия детски велосипед на детето си?

Колкото по-рано, толкова по-добре. Карането на велосипед има неизмерими ползи за здравето и развитието на детето ви. Възраст от две години например е напълно подходяща. Открил удоволствието от това се движи сам, малчуганът ще се изненада колко лесно и приятно може да се движи и забавлява с една триколка, да речем. Карането на колело позволява на детето ви освен да развива двигателната си култура и да работи за повишаване на концентрацията и по-лесно да се справя с новостите, които му предстоят.

Откъде га купя качествен и интересен велосипед на детето си?

Един от най-големите онлайн магазини за велосипеди и спортни стоки Магазинвелосипеди.com се е погрижил и за най-малките. На сайта може да избирате да избирате от над 250 модела детски велосипеди от различни и утвърдени български и чужди производители. Само няколко от имената, които ще представят последни модели детски велосипеди за вас- Italtrike, Ferrini, Moni, Kettler и много други.
Цените са изключително достъпни и няма изкуствено оскъпяване, защото от Магазинвелосипеди вече години наред градят името си с усилена работа и любов към спорта и здравословния начин на живот. Така специалистите от Магазинвелосипеди с нетърпение очакват да зарадват и най-малките и да помогнат за възпитанието на любов и отношение към спорта у тях.

Какъв велосипед да купя на детето си?
Кога да купим първия детски велосипед на детето си?

Зависи от възрастта детето. Всеки детски велосипед е специално конструиран за определена възрастова група и е снабден със съответните допълнителни приспособления за улеснение и безопасност на самото дете.За най-малките е предвидена възможност за родителски контрол. При изработката на детските велосипеди е заложено на качеството и мисълта малчуганите да се забавляват максимално и безопасно. Велосипедите са снабдени с помощни колела, кошчета за играчки, родителски контрол, механизъм за предпазване от защипване на панталонките на децата, докато карат. Материалите са качествени и пластмасата и металните части са боядисани с устойчиви на надраскване бои и еко-френдли материали, които са напълно безопасни за здравето на детето.
Можете да избирате от свежи и красиви цветове, които да радват вас и детето ви. Заложено е на красиви комбинации от розово до всички нюанси на синьото, зелено, жълто и каквото още се сетите. Единственото, което трябва да направите е да попита детето си кой модел му харесва най-много.

You may also like...