Пищните дами и изборът им на дрехи

Знаем, че темата за дрехи наистина се е превърнала в болна тема за доста представителки на нежния пол.  Е да, знаем колко труден и дълъг процес е търсенето на дрехи, които са подходящи именно за вашата фигура. Ето защо днес ще ви дадем няколко идеи, които можете да откриете и в сайта за дрехи от drehi.center.
Ще започнем с аксесоарите. Те наистина могат да направят чудеса, тъй като ако те са поставени на правилните места, могат изцяло да насочат вниманието към себе си и пищните ви форми да останат на заден план. Разкошен аксесоари, например е коланът. Не, той не бива да се поставя на талията, ако тя не е с размерите, които ви се иска. Ето защо правилното място на колана е под бюста, тъй като ще привлече погледите, а и по този начин визията ви ще бъде напълно подходяща за специални събирания и рождени дни.
Друг изключително подходящ аксесоар за дамите с по-пищни форми е голямата дамска чанта. Тя е чудесна, тъй като може да побере всичко необходимо, а освен това отново насочва погледите към себе си.
Продължаваме нататък с подходящи дрехи за дамите с пищна фигура. Може би ви е направило впечатление, че в офиса изглеждате изключително добре, когато сте се пременили с панталон и сако. Факт е, че бизнес костюмите с класическа кройка правят чудеса с всяка една фигура – издължават я и я правят да изглежда по-слаба. Ето защо дори официалното облекло да не е задължително на работното ви място, все пак можете да заложите на него.
Широките дрехи не са добър избор за дамите с пищни форми. Може и да си мислите, че с тях прикриват несъвършенствата, но всъщност ефектът е точно обратен.
Избирайте дрехи с точен размер, тъй като ако те са по-малки, то тогава фигурата ви ще изглежда още по-пищна отколкото е всъщност.

You may also like...