Няколко идеи за оригинален подарък за рожден ден

Рожденият ден на всеки човек е специален празник, който се случва веднъж в годината. Ако Ви се налага да избирате подарък за рожден ден, Вие сте попаднали на точното място.

Някои хора избират подарък за отбиване на номера и не влагат много смисъл в него. Те дават голяма сума пари, мислейки, че щом подаръкът е скъп, значи е оригинален. Това разбира се не е така. Подаръкът е много лично нещо и трябва да се избор с вкус и желание. facebuuk.eu ще Ви даде няколко ценни идеи за оригинален подарък. Разгледайте ги и изберете тази, която най-много Ви допада!

Страхотна идея за подарък е букет от бонбони, не от цветя. Ако любимият Ви човек обича шоколад, подарете красив и луксозен букет с бонбони Линдор или Рафаело. Букетът с цветя вече не е толкова оригинален, въпреки, че цветята са винаги актуални. Този букет обаче е различен – той ще направи животът на половинката Ви сладък. А защо да не го сподели и с Вас?

Един от най-вълнуващите подаръци, които можете да направите на половинката си е билет за полет по избор. Подарете й разходка с паратрайк,делтапланер, парапланер и други машини, които могат да я издигнат във въздуха. Това ще бъде един наистина незабравим подарък, който ще помни до края на живота си!

Перлите на късмета стават все по-популярни. Защо не подарите истинска мида с перла или прекрасна огърлица от родий? Истинската мида обикновено е в консерва, и носи някакво любовно послание.

За любителите на виното, се насочете към бутилка вино с ‘личен етикет’. Сложете на бутилка с хубаво вино специално изработен персонализиран етикет, който да съдържа послание към рожденика. Този подарък перфектно може да бъде комбиниран с гореспоменатия букет от бонбони.

You may also like...